Nysted Orgelmuseum
Åbningstid, kontakt

Kontakt os

KONTAKTOPLYSNINGER

Nysted Orgelmuseum, Adelgade 30., 4880 Nysted, Denmark

Nysted Orgelmuseum legger i Nysted by.


Nysted er Danmarks sydligste og hyggeligste købstad, og enhver der har besøgt byen, ved hvad vi mener, når vi siger, at den er kendetegnet ved sin helt specielle charme. Den oprindelige købstad præger gadebilledet, hvor de små stræder og de gamle, velbevarede huse, stadig findes i ethvert hjørne af byen.

Trods det lille indbyggertal på knapt 1400 mennesker, er Nysted stadig en aktiv handels- og turistby som bliver besøgt af både lokale og turister fra hele Europa. I Nysted er der adgang til alle dagligdags fornødenheder og et aktivt foreningsliv der spænder vidt: Lige fra brydeklubben til folkeuniversitetet.

Nysted tilbyder charme, ro og et unikt samspil mellem by og natur. Nysted er det ideelle sted for ægteparret i den modne alder, der ønsker et roligt sted at bo, eller for børnefamilien der ønsker et trygt sted for sine børn, at vokse op.  Nysted er en by vi er stolte af at bo i og af at vise frem.

Læs mer, find overnatning: www.visitnysted.dk

Åbent


- Rundvisning juni  - september hver lørdag kl. 11 - 14

- En time før arrangementer.

- Kontakt os venligst for en aftale. 


Open juni - september every saturday am 11 - pm 2 & one hour before events & To extra opening hours please call in advance.


Entre: 50 kr, 25 for medlemmer af venneforeningen.

 
 
 
 

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes